torsdag den 20. september 2012

Endelig - vores lille hus kommer hjem!

I dag skete det, som vi med længsel har ventet på, siden vi i juli måned købte det lille hus. Det har været svært (endnu engang) at leve med en følelse af, at alt var på stand-by; at vide vi ville ud af dette hus, men være magtesløse over hvornår det kunne ske.

Det er en besynderlig følelse, at prøve at leve et almindeligt hverdagsliv, i et hus som vi fuldstændig har trukket os fra følelsesmæssigt. Vi er her, men er her alligevel ikke. Vi udholder huset, men der er ingen følelse af at være hjemme, ingen lyst til at holde det pænt og rent, bare frustration over, at skulle leve i et gammelt, slidt og ildelugtende hus. Vi nåede jo (på en måde heldigvis) kun at sætte en lille del af huset i stand, resten står som det 90-årige ægtepar efterlod det.

At få en vognmand til at afgive tilbud, og at få lavet en aftale har også været bøvlet på flere måder, men vi har været virkelige glade for den måde, det hele foregik på i dag. Folkene fra JJ-kraner var kompetente, professionelle, behagelige og løste deres opgave perfekt. Nu står huset her på grunden, og vi kan gå i gang med at gøre det færdigt indvendigt og få det tilsluttet kloak, el og vand.

Det varer jo nok stadig lidt tid før vi kan flytte ind, men det har givet en ro, at huset nu er fysisk på grunden. Det har til tider føltes uvirkeligt, at vi nogensinde kom ud herfra, men nu har vi det lille hus, som vi kan gå over i, som vi kan gøre noget ved og med, i stedet for den evindelige venteposition. Efter et år hvor vi har levet med en følelse af hjemløshed, kan vi nu begynde at konkretisere drømmen om et rart og godt hjem, som vi vil kunne glæde os til at komme hjem til.

Her følger en lille billedserie, som Jesper heldigvis nåede at få lavet, selv om han havde rigtig travlt idag.

Vi skal medvirke i et kritisk dokumentar-program til DR om familier der havner i problemer pga. skimmelsvamp, derfor kan man på nogle billeder se en kameramand rende rundt og filme.

Kranen

Kranen bakker ind i indkørslen

Den lille krog der skal holde vores hus

Der ligges lecablokke ud, som huset skal stå på. Grundig opmåling blev foretaget af kranens ejer og hans søn, som var ingeniør, så vi var i trygge hænder.

Huset ankommer


Der hejses :-)

Hej fremtid!

Svævende over terrassen

Huset dirigeres på plads. Én mand kommunikerer med kranføreren, en anden holder huset på ret køl i blæsevejret.

Lige ved og næsten

Kontakt!!!


Blokkene rettes til
Smil, du er på :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar